söndag 22 januari 2012

Sköna söndag

 Hallå sköna söndag!
Vad roligt att ni är såpass många som börjat titta in här! Det gör mej så glad och sporrad att fortsätta. Jag tycker också det är roligt när ni sätter ert avtryck här och lämnar en liten kommentar och ni får jättegärna berätta lite hur det står till hos er med! ;)
 Här hos oss spenderades lördagen med de nära och kära, med bla. skidtur, promenad och mumsig lchf-mat. Javisst, det är så många som pratar så varmt om det därute i cyber så jag måste ge det en chans. Lååångsamt går det, men åt rätt håll, som tur! Är det någon av er därute som har erfarenheter och tips angående detta?

 Det blir dock absolut ingen "diet" för kidsen, och tösabiten som drog på sej en ordentlig feber igår efter skidturen, så började dagen med (bla) en varm kopp kakao med marshmallows. Och jag bröt ett löfte till mej själv. Hade lovat att aldrig börja ladda upp bilder på kakao- och kaffemuggar, eftersom det finns så många proffs därute som gör det, men här är väl vinklingen lite mer på tösen och hennes "kärlek" till kakaon än själva kakaon....hmmm, nåja, anyway...en engångsföreteélse, jag lovar!! ;)
Härligt hur en kopp kakao kan höja humöret på en liten skraltig tösabit! :)
Idag skall jag fortsätta mina studier i Photoshopandets märkliga värld, för kors i taket...vi börjar bli vänner trots allt! :) Och jag känner mej riktigt entusiastisk över den magiska, "hemliga" Photoshopvärlden! Jayks! =)
Ha en skön söndag alla!

2 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder! Fin tjej OCH fin mugg!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Javisst Annika, de är fina och båda är mej kära!
    Kram på dej!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails