söndag 29 januari 2012

Day Home camp table


Gókväll på er! :)
Tittar in en snabbis för att avslöja vad som fanns i det stora paketet jag fick igår... tror nog att ni kunde ana att det var det hopvikbara Camp table från Day Home. Svart till färgen och så praktiskt och vackert.


På bordet står för tillfället en tallrik/låg skål från Tine K.
     
Här håller hubben just på att slå igen kappsäcken och vi förbereder oss på att föra honom till flyget....brukar inte vara nån rolig historia det...två gråtande barn och en uppgiven mama som kämpar med att själv hålla tårarna tillbaka och istället försöka trösta barnen.

Nå, det brukar lugna ner sej ganska snabbt... men rytmen hemma blir ju automatiskt en helt annan hemma när den ena vuxna saknas. Få se hur mycket jag hinner blogga den inkommande veckan... MEN jag kan avslöja att jag har ett mycket spännande projekt på G. Jag har nämligen fått lov att ta er med till ett mycket vackert och stiligt hem på andra sidan jorden (Shanghai) där en mycket vacker och charmant väninna lever tillsammans med sin fina familj. Mer om det senare!
Ha en skön söndagskväll, fina ni! :)

4 kommentarer:

 1. Elsker bordet ditt!!
  Den var du heldig med ♥
  Og den fiiiineste asjetten:)

  Ha en fin fin kveld:)

  SvaraRadera
 2. :) Tack! Ha en fin kväll du med!

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilken fin blogg du har :) Undrar var mattan kommer ifrån? Märke? /Elin

  SvaraRadera
 4. Hej Elin!
  Tack snälla du!
  Förlåt att du fått vänta så länge på ett svar, har haft ett längre blogguppehåll. Mattan kommer iallafall från Carpetvista och du hittar den här!

  http://www.carpetvista.fi/matot/Dorri/matosta_185861-Dorri_Stripe_-_White/Black.html

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails