fredag 20 januari 2012

I min Efva-mej påse

 Hallå fina ni!
Äääntligen fredag, säger jag bara! 
Uj, uj så mycket sömnbrist man hinner dra på sej under en arbetsvecka... och jag måste erkänna att jag tror det är nåt lurt med veckorna numera ;). Känns nästan som om någon fnulat in en extra arbetsdag i veckorna sen jullovet...varje torsdag infinner sej fredagskänslan och man är färdig att börja duka fram för myskväll och man måste liksom dubbelchecka veckoschemat...är det verkligen bara torsdag än??
Nåja, nu är den här iallafall, den ljuvliga fredagen, TG! =)

Tänkte bara visa er hur innehållet i min Efva-sej-påse ser ut just nu. Alla höstens alster gick åt som smör i solsken och här är nu vad jag har på G sen julen. Ett halsband till gossen...som han stolt satte på sej till skolan i morse och han undrade vad orden egentligen betydde...jag förklarade att det är hans "tur-stjärna" och han tittade med stora ögon på mej och frågade om stjärnan kanske rent av var  
m a g i s k ?
Efter litet funderande måste jag erkänna att en turstjärna gjord av en mor till sitt barn, måste väl ändå vara l i t e magisk!?! Hans min går inte att beskriva när han fick svaret. Undrar om han går med på att ta den av sej ens för natten och /eller bad  nudå!? ;)


De andra grejerna på bilden är arbeten "in progress"...några utsågade (men ännu obearbetade) silverplattor som ännu har skyddsplasten på, en kedja för ett framtida halsband, en silverstav som skall bli några hängen eller en ring, en halvfärdig berlock med text, ett armband som jag "stansat" text på sidan och börjat böja till och en halvfärdih ring. Massor med halvfärdiga grejer, med andra ord. That´s me in a nutshell! Trivs när jag har många kreativa grejs på gång. Men nu, nu skall jag bara vila!!
Härliga fredag! =)

2 kommentarer:

 1. Åh, så fint med halsbandet till din son. Definitivt magiskt:)Kärlek är alltid full av kraft och magi:)
  Så härligt med ditt kreativa projekt, ser framemot att se smyckena.

  Ha det gott!
  Jane

  SvaraRadera
 2. Tack Jane! :) Jo, ni skall få se dom andra smyckena också när dom blir klara! En skön söndag till dej! P:)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails