onsdag 18 januari 2012

Pampille

                          Go Lill-lördag på er!
Här sitter dagarna "i ett" tycker jag, och det har inte funnits tillstymmelse till tid att få taget ett endaste foto under den ljusa delen av dygnet så därför får ni en bild av tösabiten när vi plockade upp varor ur paketen förra veckoslutet. Hon älskar denna sysselsättning och kommer nog själv att bli en inredningsfantast så småningom, för hon vill gärna vara med och bestämma redan nu var saker och ting skall ställas osv, ;)
I det ena paketet fanns, som ni kanske gissade, en härlig bricka från Day Home och även en ny Pampille-lampskärm från TineK i färgen vitt. Jag bara älskar den! Den står nu och väntar på att ett DIY projekt skall hinna slutföras, sen skall ni få se resultatet! :) Även en till marockansk tallrik av märket TineK rymdes med i paketet och ni har väl märkt att både Rif Designs och Tine K:s keramik är sgs identiska!? 


 Har krånglat och bråkat (och svurit) över Photoshop (och mej själv) så in i det glödhetaste idag, för hur jag än försöker kan jag inte få till ett tudelat (eller flerdelat heller för den delen) collage med bilder. Har sökt tutorial för det, men hittar bara collage som bygger på bilder som överlappar varandra i lager-på-lager sättet. Någon som kan tipsa mej om var jag kan finna en sån tutorial? Skulle bli Yber-happy, faktiskt, så hojta gärna till isåfall. Please! :)

Nu- soffan! Ha det gött alla därute!


2 kommentarer:

  1. sv; Tack..då blir jag glad. Mitt syfte var att beröra. Lev ut dina drömmar, du har bara det här livet! Tack för omtanken, det betyder mkt!! Kram

    SvaraRadera
  2. Du har såå rätt med att man skall leva ut sina drömmar! Tack för att du påminde oss om det! Ha det bra och ta hand om dej! Kram:)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails