tisdag 27 juli 2010

Head over HeelsVaknade mycket glatt överraskad av strålande sol från en klarblå himmel idag! Det hade lovats regn flera dagar fraamöver så nu får vi passa på att njuta så länge det varar!


Det kliar i mina fingrar att få åka och måla klart på Villa SommarRo, men J. har varit borta ett par dagar och har massor med jobb så det får vänta lite...


Halkade in på Biskopsgården i jakten på "vita" ideér för projektet och föll Head over Heels!!


Tänk att världen är full av så många vackra saker!! (vill ha, vill ha....)


kläder...


Här är en klänning som är väldigt lik min "projektklänning" i skärningen...jag kanske ska ta och sy i lite vita knappar längs urringningen på den...!?! ;)


...detaljer som skulle passa i villa SommarRo...

Varör inte några glada hälsningar och tänkvärda ord koncentrerade på en vägg?
...en vacker stämningshöjare för mulna sommarkvällar.......en stilren och "söt" radio att tuna in de svängigaste sommarmelodierna på...
...lite svarta detaljer som kontrast till allt det vita...
...OCH...ett dylikt skåp (för tillfället mintgrönt till färgen!!) står i uteskjulet på villan ...överöst av bråte! Jag har aldrig ens tittat inuti det för det står så långt inne att jag inte kännt mej tillräckligt motiverad att gräva fram det tidigare...nu plötsligt är jag MOTIVERAD! =))
Nepp..nu skall vi ge oss ut i den efterlängtade sooolen! Projektet för vänta en stund! =)


Men på tal om svängiga sommarmelodier måste jag bara spela en snutt av grynens favorit...som får dem att sjunga, skratta och "skutta" i bilen så att hela bilen gungar! ;))2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails