måndag 16 augusti 2010

Tillbaka .

Så var man tillbaka i arbetslivet, det strukturerade livet med rutiner och tider att passa...och det känns skönt! Laddad efter en vacker, härlig sommar och full med inspiration för nya uppgifter! Visst är det skönt att vara ledig och få ta dagen som den kommer, men efter en lång ledighet kommer man (åtminstone jag) till en punkt när man börjar känna sej lite "överflödig" hemma. Man har liksom fått sin dos av frihet, sol och spontana aktiviteter mättad och börjar så smått längta efter rutinerna och "fredagskänslan" som följer varje vecka. Det är väl som Alfons Åbergs farmor säger "det kan inte vara julafton jämt"!



Lite samma är det väl med allt här i livet. Det är väl kontrasten mellan det perfekta-operfekta/spontana, det nya-gamla osv som ger spänningen och många gånger djupet och skönheten...Allt behöver sin kontrast för att framträda som något speciellt...




3 kommentarer:

  1. Hej. Vi var idag till vby. (jag Ellen,Edith och Jenna) Vi skulle ju komma och hälsa på dig,men du hade farit hem.Men vi pratade med Tage,Leena och köksorna. Men vi ska komma någon annan gång då du äv vid skolan. :-) Jätte fina bilder.

    H:Emma

    SvaraRadera
  2. Hej på er tjejer! =)
    Nej men vilken otur att ni skulle komma just idag när jag hade ett möte som jag måste rusa till!! :( Hade varit så roligt att se er!!! Ni får lova att komma igen senare! Hälsa alla! kram N

    SvaraRadera
  3. Japp,vi sprang till alla byggnader och såg om du var där. Men Tage och Leena sa att du säkert hade farit hem. Vi kommer säkert nästa vecka,kanske på onsdag då vi slutar ett. :) Vi saknar så dej.. :))
    H:Emma

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails