tisdag 24 augusti 2010

Fundersam

Det kommer alltså att tystna här på bloggen för någon dag, men sedan kommer jag inte att kunna prata så mycket och då kanske tangentbordet går desto "varmare"!?


Sörjer lite att jag missar hela firandet av Venetziaden och premiären av Toy Story 3, som vi lovat grynen. Grynen skall gå med sin far och några kompisar men jag får nöja mej med en burk glass och en film hemma i soffan kan jag tänka...nåja, det är väl inte fyskam det heller!


Lillpinglan har varit väldigt fundersam ikväll...Varför skall du inte sova hemma mamma? Varför får jag inte sova med dej på sjukhuset? Varför måste dom operera i halsen? Kan det vara farligt? Det kan vara ganska knepigt att svara många gånger och ikväll har vi igen fått bevisat att barn snappar upp så väldigt mycket mera än man tror av vuxnas prat, tankar och signaler!


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us
Nå, det var iallafall en lugn och nöjd Lillpingla som somnade till slut! Nu börjar det väl bli dags för mej att ta till skurborsten så att inte tanten lägger sej på bordet med sk*t mellan tårna i mårgon! ;)
Ha det gött! Cu soon! =)

2 kommentarer:

  1. Älskade lilla "lillpingla" när jag tittar på domhär bilderna måste jag säga som lillpinglan själv sa när hon i bilen hörde "Keep on walking" jag blir så lessen...
    Jag önskar att man kunde bära dom små grynens sorger och bekymmer!

    SvaraRadera
  2. Alyssa är så sööt! :) Det var jätte roligt att se dig Netta. Edith sa att vi måste komma någon dag så hon får också se dig. :D
    H.Emma

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails