söndag 8 augusti 2010

Små grodorna

Hallå igen!


I vinter skall jag gå en "blixtfångarkurs", det ska jag!!;) Det blev nämligen ingen blixt idag heller...på bild alltså! Vi lurpassade i vår glasveranda och myste i ruskvädret, men vi var inte tillräckligt snabba med kameran!Det var ett ruskväder som hette duga!


Det blidde inget målande heller, för efter ovädret blev det ännu varmare och mera "tryckande" än förut! Jag har istället fixat printen för soffan och även redigerat och printat några foton som skall bli tavlor i Villa SommarRo.


Grynen har roat sej med att leta grodor. Jo-o, det är sant! När vi var i Helsingfors gick barnfilmen "The Princess and the frog" nonstop på hotellet och nu är grodor plötsligt inte alls äckliga mera utan såå sööööta! :) (blä!!)Ännu har ingen av dem dragit parallellen groda-prins och det hoppas jag verkligen att de inte gör heller! ;) Nu hoppas jag på ett friskare väder tills imårgon så jag äntligen får mitt projekt klart då!

Natti natti!

2 kommentarer:

 1. Va fina bilder du har... :)Var köpte du systemkameran? Vi var också till Stockholm i juli! :D
  H:Emma

  SvaraRadera
 2. Hej Emma! =)
  Tack snälla du för komplimangen! Jag köpte min systemkamera på Anttila i Karleby, när de hade specialpriskampanj och jag har varit riktigt nöjd "so far"! Jag har inte hunnit läsa bruksanvisningen men "learning by doing" och det är så kul!
  Stockholm är härligt, inte sant!? Önskar man hade tid att resa dit oftare!
  Ha det gött!
  H. N

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails