måndag 9 augusti 2010

Mörbultad knegare


Ja, egentligen borde jag väl önska God kväll i både slott och stuga, men ni får ta och opponera er ifall någon känner sej förbisedd! ;)


Ikväll känner jag mej ganska mörbultad faktiskt. Det torde vara summan av kardemumman efter gårdagens och dagens joggingturer och dagens kneg på "stugan".


Vi åkte till SommarRo för att måla, men när vi väl kommit dit tyckte vi att tonen i den vitmålade väggen som aningens bröt mot beige/kittfärg var ganska vacker..så vi struntade i att måla flera varv utan städade undan målargrejerna och tog in möblerna för att "smaka" på rummet. Så får det stå nu en tid så får vi se! Däremot satte vi igång att skrapa och slipa trapporna och de fick sitt första varv med målfärg idag!Här ser man nyansen på väggen.


Vi bar in lite möbler för att se hur de gjorde sej mot vit-beiga väggen... Här ser man också den ena soffdynan med printen jag gjorde. Den andra ska också få en print men den första blev för liten så jag får försöka igen... Ge aldrig upp!, brukar kära maken min präntta i både grynen och mej..."älä anna periksi!!" =)

Skåpet som står i hörnet vill inte riktigt "hitta sin plats"...kanhända blir det något som finaste mamma får ta över... Soffbordet som skall stå framför soffan står nu just i vårt garage och har fått två lager färg...väntar på ett lager till.
Ett lager mål...fortfarande blött och blänker därför av kamerans blixt!


Ja, nu skall vi "smaka" på rummet en tid innan vi bestämmer om vi målar ett varv till och om vi gör den lilla finessen vi tänkt tidigare. Alla möbler och tavlor skall hitta sina platser och jag skall hitta dynor och små svarta attiraljer som ger det lilla extra. =)

3 kommentarer:

  1. Sååå vackert, tycker pinglemor! =)

    SvaraRadera
  2. Otroligt fint! Någon inredningstidning borde komma och fotografera!!!!

    h. Kajsa

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails