fredag 16 september 2011

Silverringen

Halloj kära bloggisar! =)

Visst är det väl för skönt med fredag!=)
Här är det playdate på g och hubben jobbar ännu så telefonen ringer i ett, men jag...jag har redan "tagit fredag" och strollar omkring och gör lite av varje...så som det faller mej in. 
Lovade ju att visa mitt första arbete från silversmideskursen så...här är den...med sned och vinglig text och långt ifrån perfekt, men så mycket skratt och roliga minnen som finns "inbakad" i den ringen så kan jag inte hålla den annat än kär! OCH!...den är också en påminnelse att man inte ska ge upp. Så många år som jag försökte komma med i just den kursen och inte fick plats tänkte jag nästan ge upp hoppet, men fick jag äntligen plats och nu får jag Efva mej så in i den nordligaste nord! 
Okej...jag har en bit på vägen att vandra ännu och struntsamma om jag brände tassarna så att skinnet på mina fingrar just nu är i tjocklek med ett par nyinköpta läderhandskar och att jag vid poleringsmaskinen glömde hålla i ordentligt med den påföljden att ringen flög iväg rakt över den stora slöjdsalen och rakt in i nästa rum...där den studsade omkring som en flipperkula tills den var alldeles kantig...jag fixade den igen ju...och hade så kul hela tiden att jag knappt kan bärga mej till jag får gå dit igen. Well that´s happiness! =)
 

2 kommentarer:

  1. Sköönt me fredag, och ringen blev ju helt fantastisk, att texten är sned och vinglig gör ju ringen bara mer personlig så var du stolt över den!

    Kram från pinglemor!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails