lördag 29 maj 2010

Nej, nej nej!!!



Hade just gjort en fransk manikyr, nu sitter jag här och biter på naglarna... Har en klump i halsen och oro i bröstet...min dator har gjort det igen!! ...sagt Tack och Adjö... Det var några veckor sedan vi gjorde säkerhetskopia och J. försöker just nu rädda det som räddas kan från hårdskivan. Jag hoppas, hoppas, hoppas att alla bilder går att rädda!! Det blidde ingen pärla idag! :(

fredag 28 maj 2010



Go No statement!

Min "obsession" gav mig ingen ro, jakten började och det var inte lätt...men jag lyckades!!!
Jag fick tag på Hunkydorys Go No Statement...jihuu!! Idag väntade ett vackert paket på postkontoret när jag kom hem. Spänningen var stor eftersom klänningen jag fått tag på var en storlek mindre än den jag normalt använder av hunkydorys kläder, men jag hade hört att den var stor i nummer och den passade hur bra som helst!! =) Vilken lyckad inledning på veckoslutet!! Trevligt veckoslut till er alla! Nu drar vi iväg på vårfest!






torsdag 27 maj 2010

En resa genom tiderna.

Jag älskar historier, både sanna och fiktiva. Jag älskar också historia och museum.

Igår var vi på en resa genom tiderna när vi besökte ett museum för att titta på en leksaksutställning. Utställningen var nostalgisk, vädret var perfekt och naturen så vacker! Museum ger mig gåshud och en klump i halsen...det luktar (el doftar?)...gammalt och mystiskt, man kan nästan höra och känna tidens gång. Fascinerande, tycker jag!



















Vita rosor...

Mojängen för överföring av bilder är hittad och jag har börjat leka med fotoredigering, så kuul!;)

Jag berättade ju att jag blev vackert uppvaktad igår och här kommer bilder på presenten som jag fick, så vacker!! Jag älskar vita blommor!


Posted by Picasa

onsdag 26 maj 2010

Onsdag 26 maj



Idag tittade solen fram igen och det var så vackert!

Jag har varit på "en resa genom tiderna" idag, och på kvällen var jag på en "träff" där jag blev så vackert uppvaktad =)...tyvärr har en av mina (för tillfället sött sussande) pärlor varit i farten och "knyckt" min mojäng som jag flyttar över bilder från kamera till dator med, så det blir inga bilder idag... Bjuder istället på några molnbilder som blev tagna under värmeböljan för ett par veckor sedan!









ett flygplan? ;)

tisdag 25 maj 2010

Köket...


Kommer på mig själv med att sitta och fundera på köket...som om jag inte hade tillräckligt med annat att fundera på just nu.

Jag har ju som jag tidigare berättade en vision om ett nytt matbord och stolar...nu har J. "gett sig ut i världen" igen och det kan hända att han kommer tillbaka med nya stolar (då i en billigare variant än planerat, men det kunde bli så braa såååå!!;). Då blir ju nästa grej att fundera på lampan eller lamporna...en eller två?, si eller så...???

Här är ett par coola alternativ...

en sån eller...


två såna??



Som vanligt är bilderna lånade från http://www.rivieramaison.com/
Smycken för stranden...


Riviera Maison har numera också smycken i sitt utbud! Jag hittade två armband som skulle passa till Hunkydory klänningen när man strollar längs stranden, brunbränd och fräsch ;)...
Bilderna är lånade från http://www.rivieramaison.com/

måndag 24 maj 2010

Go No Statement

Ingen (som läser modebloggar) har väl undgått att se denna vackra klänning...*suck*!
Inte heller jag...ju mer jag ser den, desto större blir begäret!! Äsch ändå! ;)
Det är ju förståss Hunkydorys goding "Go No Statement dress" det är frågan om...

Bilden är lånad från http://www.huset-shop.com/


söndag 23 maj 2010

Sko.Freak.

Nu är det sagt! Jo, jag är en sko-freak av stora mått! Kan liksom aldrig få nog...
Har just klickat hem två par stövlar, kunde inte bestämma vilken färg som skulle sitta bäst så det blev två par...
Jag älskar kvinnliga, sirliga stövlar med hög klack men dom är inget för mej. Har försökt, men alltid med samma resultat...jag får endera krypa hem eller så ta av dem och gå barfota...

Nåja, dessa borde i allafall passa bra med både jeans och Odd Molly klänningar! =)



Bilderna är lånade från http://www.ellos.se/
Vem har sagt...

att en eldsprutande drake inte också kan bli sårad?? ;)



lördag 22 maj 2010

Anggun - Snow On The Sahara

Anggun - Snow On The Sahara

Allt är klappat och klart här! Det är en liten stund tills gästerna kommer och vi har en liten stund att varva ner...Ville dela med mej av denna underbara låt som J., födelsedagshjälten, alltid brukar spela för mej om jag är upp i varv eller nervös inför något och den funkar perfekt!! =)

Fest!


Såja, nu är hela huset putsat och fint och vi kan börja koncentrera oss på dagens program! =)

Vi har städat till långt in på natten och efter uppvaktningen i morse fortsatte vi med den sista "finslipningen". Nu är det dags att köra stadsrunda för att plocka upp allt det sista som behövs inför festen...sedan putsa upp sig själv och sedan är det bara att "festa på"! Dagen till ära skall förståss mitt favorithalsband på! Det är ett halssmycke från Björg som jag fått av J.!

Bilden är lånad från http://www.tiarasmycken.se/

fredag 21 maj 2010

Kalas!

Veckoslutet är här och hos oss skall det bli kalas, J. fyller jämna år imårgon!

Här skall putsas och feijas och ställas till... födelsedagshjälten själv har varit borta några dagar och skall hämtas upp från flyget ikväll. Vi har bråttom, bråttom, bråttom....=)





Ett trevligt veckoslut till er alla!!







onsdag 19 maj 2010

Campomaggi!!!


ÅÅåååhh!! Checka vilken snygging de har på http://www.tintinstyle.se/
Jag bara smälter inifrån...


Väskan finns i tre olika färger och jag är verkligen sugen att klicka hem skönheten...










tisdag 18 maj 2010

I´m in love...with time!



Det händer mycket just nu...på alla fronter, både privat och yrkesmässigt! Dessutom har jag just nu fått pippi på inredning, en pippi som slår in alltid just när man skulle ha så mycket annat att göra! Tiden vill inte riktigt räcka till, men jag mår som en Queen!! :))


Alltid när jag börjar ändra på ett rum så har det en tendens att utvidga sig till att halva huset skall arrangeras om! Nu är det köket som står på tur... Jag var in en sväng till Riviera Maison (idag igen) för att hämta en härlig gardin och nu är jag även "head over heels" in på denna klocka! Den skulle passa perfekt i vårat kök!






Jag har också en längre tid sökt efter ett barbord till köket och Riviera Maison har flera modeller som jag gillar jättemycket MEN, de är alla fel storlek för vårt kök....






Men NU har jag hittat det! Det är ett bord som behöver ompysslas (målas och skruvas till lite attiraljer;), men det kommer att bli "just perfect! Nu gäller det att klura ut vilken modell av barstolar vi skall kombinera med bordet....
Denna eller....

denna???

Hmm...måste smälta saken ett tag till!
Alla bilder är lånade från http://www.rivieramaison.com/

måndag 17 maj 2010

Andningsrum...

Att ha ett ställe där man kan dra sig undan och bara vila, andas och låta själen hinna ikapp är verkligen ovärderligt! I vårt lilla andningsrum är alla klockor bannlysta, vi följer solens gång, äter när vi känner oss hungriga och hugger ved eller spelar ett spel när vi vill ha något att göra....

söndag 16 maj 2010

En liten Sneakpeek...


Jag lovade ju att visa vad jag inhandlat på Riviera Maison, så nu får ni en liten sneakpeek på kaptensgossens rum. Helheten kommer jag att visa när det är klart! ;)



Här är det nya skrivbordet som hittat sin plats bredvid fönstret. Stolen har fått en vacker sittdyna med volang och broderad text från Riviera Maison och på bordet står den sötaste av spargrisar, som gossen får mata för att spara till sina älskade flygplan. Grisen är också ett av inköpen från Riviera Maison. =)



Den vita bänken köpte jag för en spottstyver från Jysk och till den skall jag sy ett innanhölje av linnetyg (vet bara inte om det skall bli vitt eller naturfärgat??) så att gossens alla Legon kan förvaras inuti bänken.

Dynorna på bänken köptes från Riviera Maison.






Här är en liten fåtölj som jag redan tidigare sytt nytt hölje och gjort tryck och applikationer på.

Vi bestämde oss för att göra ett par boklister där gossen kan placera sina favvoböcker...ett konstant förändrande konstverk, alltså! ;)



Så! Mera blir det inte denna gång, men snart! ;)
Lördagspyssel


Jag skojade ju om att Lördagen skulle bli lagstadgad pysseldag hos oss och denna lördag pysslade vi faktiskt! Vi håller ju på att inreda kaptensgossens rum och märkte att där behövs en ljus och ganska stor tavla för att "lugna ner" en ganska orolig fondvägg.
Vad kan vara roligare än att pyssla en själv? Då får man ju dessutom en som är mera personlig! Vår går naturligtvis under temat "flygplan" eftersom gossen drömmer om en karriär som flygkapten eller flygplansritare/planerare...undrar just vad en sådan har för titel???

Vi knallade iväg och köpte en canvasram och när lördagens strapatser var till ända gick vi in för att pyssla.
Vi målade tillsammans den vita bakgrunden. Sen valde vi ut bilder på flygplan som vi printade ut och förde över till "nersolkat" linnetyg . Jag har en förkärlek till slitet och fläckigt linnetyg och tavlan ville vi/jag ha lite sådär "ruff" och tufsig! ;).
Av linnetyget klippte vi sen stjärnor som vi limmade fast på bakgrunden.
Jag hittade också en text som jag överförde på en trasbit av vitt linne.



Sen målades bakgrunden en gång till (akrylfärg som torkar ganska snabbt). Tavlan är ännu inte riktigt klar, men såhär ser den ut i detta skede.






Mete på bryggan



Det varma vädret har verkligen gjort gott för själ och sinne!


Jag har legat på bryggan och lapat sol medans grynen har cyklat, metat, simmat (sant!!) och "seglat"...det senare på torran land för pappas/moffens båt har inte putsats för sjösättning ännu!




Brrrr...det är ganska kallt i vattnet!





Skepp OHOJ!!
Unga gastar och den lite äldre sjöbjörnen drömmer sig ut på de sju haven! :)











LinkWithin

Related Posts with Thumbnails