söndag 27 juni 2010

Villa SommarRo


Äntligen!! En dag med strålande solsken från en molnfri himmel, Hurraa!


Idag har vi bara latat oss! =) Vi åkte ut till vårt sommarställe, Villa Sommarro. Villan har över hundra år på nacken och behöver bli omhuldad då och då, men inte idag! Vi har bara solat, grillat, lekt och tittat på blommor. Så skönt!
Detta är den gamla "bagarstugan" som står bortglömd bakom buskagen. Den skulle verkligen vara i behov av "ett lyft"...men inte ens detta störde vår ro idag!

Nej, idag njöt vi bara! =)

Men det är klart, om jag skall vara ärlig så föddes nog ett nytt projekt idag... i mitt huvud! Det kan gå så när man ligger stilla i solen en par timmar och låter tankarna löpa fritt! ;)


Här skall byggas ett rejält, stort soldäck! Ett fristående sådant...mitt på gården! Kan man göra så?!? Visst kan man det!!! =)) Nu skall jag ut och surfa på nätet för att söka inspiration! CU! =))

4 kommentarer:

 1. Hallå Sis! Härliga bilder som vanligt :) Jag tror jag blir er inneboende i bagarstugan ;) Om Polly har flyttat ut d.v.s. Visst kan man bygga ett soldäck mitt på gården! Man slipper ju "skuggtider" då. Keep up the good work!

  SvaraRadera
 2. Hallå Bró! =)
  Tack för den fina kommentaren! =)Jo, det går nog bra det! ;) Polly har nämligen flyttat ut! Välkommen!!

  SvaraRadera
 3. Va bra att ni hade varmt och skönt, hos oss blåste det så hårt att sitt gungan lade sig på rygg, inte en minut kunde man sitta ute. =(
  Lillprinessan sööööt som vanligt!

  SvaraRadera
 4. Äsch ändå...:( Ni skulle ha kommit ut till oss då! =)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails