lördag 26 juni 2010

Midsommarafton

Hoppas att ni haft en härlig midsommarafton! =)

Vår midsommarafton var fullspäckad med program och minst sagt fartfylld! Vädret var underbart varmt och soligt med moln som gav lite "mercy" från hettan...

Tidigt på dagen gav vi oss ut på vägen igen, den här gången med kosan styrd mot Kauhava där det varje midsommarafton ordnas flyguppvisning med både Hawk- och Hornet-plan. Häftigt!!

Inför flyguppvisningen klättrade alla människor upp på en hög jordvall som kantar banan för "take off & landing", det var en bragd för alla kvinnor i sina högklackade sommar-sandaler, kan jag säga! ;) Ljudet var öronbedövande och fastän man hade öronskydd så kändes, speciellt Hornet planets take off och kurvningar i luften, i hela kroppen!!

På området fanns även ett tivoli och många provisoriska restauranger. Barnen fann lika stort nöje i att åka karusell som att titta på luftakrobatiken!


Efter utflykten tog vi en snabb sväng hem för att byta kläder och hämta lite proviant och sedan bar det iväg till kvällens grillfest på bryggan (som dock fick bli på uteterassen pga måsarna).
Grillningen avslutades med en helt underbar marängtårta som kära mamma gjort för kvällen. Jag har turen att ha en väldigt händig och kreativ mamma som dessutom i sina ungdomsår arbetat som konditor och på nolltid "slänger ihop" de mest underbara efterrätter/bakverk! =)
Det var en helt underbar dag igår! Idag öser regnet ner och vi myser framför tv:n. Vad gör ni idag?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails