onsdag 27 februari 2013

Onsdag


 Onsdag blev en dag på stranden, precis som vi lovat grynen.
Oj, så skönt det var. Vi hade nog brännt oss fördärvade (trots att det inte var klar sol) om det inte varit för regn och åskskuren som körde bort oss från stranden på eftermiddagen.


 Vi sökte oss upp på balkongen och tog varisn förfriskning medan vi tittade hur regnet strilade ner.
Tösabiten valde att besöka miniland för att fördriva tiden med att måla gipsfigurer och hon kom snart stolt tillbaka med sina alster.


Det är ju det härligaste med Thailand, det är ingen skillnad vad det är för väder så klarar man sej alltid med baddräkt, utan att frysa!


 En hjärtformad skål med en ros på, en prinsessa och en anka blev det!


Tösen var på massage, mani- och pedikyr igår och samtidigt som hon var där passade damerna på att olja in hennes hår och fläta upp det i en fin men tillkrånglad  flätfrisyr med flätor som löpte ända uppifrån huvudet och ni kan gissa hur vi kämpade med att få upp flätorna efter en dag i havsvatten och poolen. Jag säger bara suck. Att de alltid skall kleta in hennes hår i olja!


Tösen kilade snart över till sin mumma och moffa och när vi kom dit sov hon sött i mummas famn.


Gänget bestämde sej för att gå och spela biljard och ungefär här började jag känna mej usel. Frös så att jag darrade och mådde pyton. Så nu har jag spenderat kvällen under täcket med hög feber trots flera febernedsättande. Men nu på nattkvisten börjar jag känna mej ganska ok och hoppas att jag är kry för en ny dag på stranden imårgon. Har nämligen lovat gossen det. en dag på stranden.
Ha det bra fina ni!

1 kommentar:

  1. hoppas du piggnat till och får en ny härlig dag i thailand.

    Kram från Göteborg.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails