tisdag 4 januari 2011

VÅRFEELINGS? INTE ÄN...


Tjingeling alla goa!

God fortsättning på er! Har ni slängt ut julen och börjat längta efter våren redan? Här håller sej julen envist kvar, för jag kan inte säga att jag tröttnat på glitter, glans och skenet från alla stjärnor och ljusslingor. Eftersom julen hos oss inte heller var särskilt röd så tycker jag gott att den kan vara kvar ännu ett tag! =)

Det enda som fått ge vika, var min krokiga, taniga amaryllis som jag helt sonika kapade och satte i en liten vas jag fyndat på loppis...okej, jag vet att det egentligen inte är en vas...men nu funkar den fint som en substitut för en ekollonvas (från svenskt tenn). En sådan står på inköpslistan för nästa Stockholmsbesök!

Så som det knäppt i knutarna här idag kan man bara konstatera att våren är långt borta ännu och denna snömängd bjuder på många underbara dagar i skidspåret än! Men VISST! Dagarna har blivit ljusare och längre, eller hur!? Och idag kunde jag beundra den gnistrande snön i solskenet när jag efter mååånga år igen stod på terrängskidor, oj vad kuuul det var! =))

Sen är det ju lätt att njuta lite extra när man vet att man alldeles snart får många goa dagar i +30 och solsken vid en alldeles underbar, flera kilometer lång sandstrand! Ja visst, vi åker på semester snart...jippiee! (och tills dess får julen "hänga kvar"! ;)

Over and out for now! Ha det bäst! =)
2 kommentarer:

 1. Tjingeling
  Hittade till din blogg genom google ;O)
  Vilken trevlig blogg du har!
  Trevlig fortsättning och ha det bra
  Hälsar Nina

  SvaraRadera
 2. Hej Nina! =)

  Tack för dom fina orden, du gör mej så glaaad!
  Tittade in på din blogg och den var härlig, här har du en som kommer att titta in varje dag!
  En trevlig fortsättning till dej med!
  P=)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails